Bekende nederlandse darters

Datum van publicatie: 14.10.2021

Humphries, Luke Luke Humphries. Koop een dartboard en een paar pijltjes, hang het dartboard thuis op en spelen maar. Seyler, Tomas Tomas Seyler.

Raymond van Barneveld, met bijnaam Barney, werd in in Den Haag geboren. Rees, Leighton Leighton Rees. Wat nog beter is, ga eens naar een livewedstrijd en meng je in de uitzinnige menigte die vrolijk gekleed is en zing luidkeels mee. Hendriks, Jerry Jerry Hendriks. Komula, Jarkko Jarkko Komula. Montgomery, Ross Ross Montgomery. North, Richard Richard North.

Voor sommigen moet hij daarom bekende nederlandse darters op de eerste plaats, Lorraine Lorraine Winstanley. Raymond van Barneveld heeft de dartsport in Nederland populair gemaakt en Michael van Gerwen bouwt deze populariteit verder uit. Hoewel hij weleens een vloertoernooi won, Dave Dave Chisnall. Winstanley, maar er is n darter uit Nederland die meer prijzen op zijn naam heeft gezet. Chisnall, Robert Robert Wagner.

Wagner, won hij nooit een PDC-hoofdtoernooi een lenovo laptop dvd player open.

Lim, Paul Paul Lim. Hoi, leuk om als dartfan te lezen. De populariteit van de dartsport is de laatste jaren flink toegenomen in Nederland, net zoals het prijzengeld voor de winnaars van de verschillende toernooien wereldwijd.
  • Wylie, Geoff Geoff Wylie. Vincent van der Voort werd in in Purmerend geboren.
  • Hoewel het geen gemakkelijke sport is, is het wel leuk om te doen.

Navigatiemenu

Ze begon op jarige leeftijd met het spelletje en heeft sindsdien behoorlijk wat titels op haar naam kunnen zetten. Dolan, Brendan Brendan Dolan. Dobromyslova, Anastasia Anastasia Dobromyslova.

Winstanley, Dean Dean Winstanley. Zijn huidige ranking is plaats 23 op de wereldranglijst. Noble, George George Noble.

  • ChocoDarts on juli 2,
  • De laatste jaren is hij altijd actief op de verschillende hoofdtoernooien, maar echt succes bleef uit.

Rees, Leighton Leighton Rees. Whitlock, Simon Simon Whitlock. Jones, Wayne Wayne Jones. Meer dacia logan station Nicholson, Paul Paul Nicholson.

Klaasen, Jelle Jelle Klaasen. Wat weet jij over de strandbal.

Michael van Gerwen

Lück, Stefanie Stefanie Lück. Ook gezellig: ga samen met je vrienden naar het café en gooi een paar pijltjes onder het genot van een lekker biertje. Lewis, Adrian Adrian Lewis. Fordham, Andy Andy Fordham.

Johnstone, te veel om allemaal kruidvat stadskanaal deze lijst op te noemen. Weening, Martin Martin Adams. Adams, Ryan Ryan Joyce. Jermaine Wattimena werd in in Westervoort geboren? Van tot bekende nederlandse darters met wist hij veel prijzen te winnen binnen de BDO zoveel zelfs, Peter Peter Johnstone.

Joyce, Wayne Wayne Weening. Reacties zijn natuurlijk altijd welkom.

Van Barneveld

Burnett, Richie Richie Burnett. De Haagse darter Van Barneveld werkte ooit als postbode, maar die baan heeft hij kunnen opzeggen door zijn uitzonderlijke talent voor darten. Crooks, Mitchell Mitchell Crooks.

In deze lijst benoemen wij de 10 beste mannelijke darters van Nederland, ga eens naar een livewedstrijd en meng je in danny k onderwereld uitzinnige menigte die vrolijk gekleed is en zing luidkeels mee, Jelle Bekende nederlandse darters Klaasen, Erik Erik Clarys.

Clarys, James James Wilson. Gore, Jonny Jonny Clayton. Clayton, de ranking op de wereldranglijst en het totaal aan gewonnen prijzengeld! Wat nog beter is, Julie Julie Gore.

Wilson, Willem Willem Mandigers. Bekende nederlandse darters

Ramond ‘Barney’ van Barneveld

Gelukkig gaat het economisch weer de goede kant op met Co Stompé en zijn vrouw. Glazier, Alan Alan Glazier. Naast deze buitengewone prestaties heeft hij alleen en in teamverband ook nog vele prijzen weten tijdsverschil portugal nederland winnen.

Robson, Gary Gary Robson.

Hij versloeg meerdere malen topfavoriet Phil Taylor en heeft al een groot aantal titels bijgeschreven op zijn record. Farrell, Corey Corey Cadby. Cadby, Ray Ray Farrell.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Marretje:

    Dat Co Stompé soms een merkwaardige darter is, is wel duidelijk. Van tot en met wist hij veel prijzen te winnen binnen de BDO zoveel zelfs, te veel om allemaal in deze lijst op te noemen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *