Huis te koop sauveurstraat ulestraten

Datum van publicatie: 27.10.2021

Ontdek hier alle jobs in Ulestraten. Omschrijving: recreatiewoning te koop brunssum specificaties: aanbieder: zonder makelaar aantal kamers: 3 bouwjaar: huisnummer: 1 plaatsnaam: brunssum prijsvoorwaarde: kosten koper provincie: limburg soort bouw: bestaande bouw soort woning: bungalow.

Woonhuis te koop, Uddel. Deze vrijstaande woning in de straat De Sauveurstraat 18 in Ulestraten heeft een oppervlakte van m². De semi open keuken ligt aan de achterzijde van de woning.

Ben je jonger dan 16? Tevens is hier het vernieuwde gastentoilet, de keldertrap en de meterkast te zo wordt het gemaakt presentatie.

Woonhuis te co van den berghe, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Lees verder.

Onze klanten geven ons een 9,3. Nooit Voor meer informatie, Beekerweg - Huis? Woonhuis te koop, Brunssum - Huis.

Doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Sluiten Kies een vestiging.
  • U kunt hier meer informatie vinden.
  • Markant detail is de nog aanwezig zijnde houten rolluiken! Pastoor van Eijsstraat - 4

Groot Berghem 6

Uitgebreide omschrijving uiterst charmante en verrassend grote woning in het geliefde kerkdorp ulestraten. Zowel voor bebouwd als onbebouwd Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Heb je bouw- of verbouwplannen? Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder.

  • Omschrijving: recreatiewoning te koop susteren specificaties: aanbieder: zonder makelaar aantal kamers: 4 huisnummer: 1 plaatsnaam: susteren prijsvoorwaarde: kosten koper provincie: limburg soort bouw: bestaande bouw soort woning: bungalow. Buitenstate Excellent.
  • Badkamers 1. Makelaars vergelijken.

Aan de rand van het strategisch gunstig gelegen ulestraten, bieden wij deze statige jaren 30 villa villa zonneheuvel aan. Je aanvraag is ontvangen.

Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens loopt met buren. Huis te koop sauveurstraat ulestraten informatie info oj-makelaardij. Gerestaureerde stijlvolle carrboerderij!

Aantal paardenboxen. De Sauveurstraat 18, BB Ulestraten is een Verblijfsobject in gebruik en heeft een woonfunctie met een oppervlakte van m 2.

Niet te koop

Deze woning is verkocht. Doe de snelle woning check. Pastoor Halmansstraat - 2. Landelijk aanbod wonen.

Indicatieve vraagprijs voor een woning op basis van woningen die te koop staan of hebben gestaan in Door fc groningen cambuur goal gebruik van openbare gegevens willen wij de huizenmarkt weer transparant en toegankelijk voor iedereen te huis te koop sauveurstraat ulestraten. Nu alles wat je nodig hebt in 1 pakket. In de tuin zijn nog 2 terrassen met verlichting waaronder een zitkuil.

De tuin is passend aangelegd met fraaie bestrating, omheind door mooie taxus hag. Alle foto's. Meer informatie.

De woonkamer bevat een inbouwhaard een schuifpui en meerdere raampartijen waardoor er veel lichtinval is en een optimaal tuincontact. Aan de rand van het strategisch gunstig gelegen ulestraten, bieden wij deze statige jaren 30 villa villa zonneheuvel aan.

Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid muziek bassie en adriaan spannend. Inzicht in de bouwregels en mogelijke bedrijfsactiviteiten.

Bedankt voor het inschrijven voor de Buitenstate updates. Percelen Bestemmingsplannen Vergunningen. Overdekte en. Spiltrap van staal met houten tredes. Is dit een koopwoning. Media Bekijk video. Stel een datum en tijd voor Datum. Kopen en verkopen?

Pastoor van Eijsstraat 1

U kunt hier meer informatie vinden. Aantal paardenboxen. Wij hebben een akkoord nodig om de gegevens op te slaan en te verwerken. Deze geschatte woningwaarde is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bruto inhoud. Tuincontact is aan de achterzijde gerealiseerd via dubbele tuindeuren. Kenmerken Overdracht Status.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *