Opdrachten wie is de mol aflevering 3

Datum van publicatie: 08.11.2021

De shots in het 'volgende week' filmpje verhullen dat Tim weer in het spel komt. Het komt aan op oriëntatie en vindingrijkheid. In totaal 5 tentjes, voor elke kandidaat één.

De kandidaten moeten op zoek naar deze camera's. Log in! Waarom greep kleurenblinde Lennart zo snel naar het glas met range rover evoque cabriolet 2018 blauwe vloeistof? Als ze die kapot krijgen, verdienen ze nog een vijfhonder euro en verdubbelt Pieter-Jan het bedrag.

Het is de bedoeling dat alle kandidaten gaan bungeejumpen, dat moet gebeuren vóór vijf uur dat is ongeveer 2 uur en 40 minuten.

Daar krijgen ze ,- voor. Iedere speler die een correct gedicht aflevert zorgt voor euro en een juiste voorspelling is goed voor euro. Komt de bal echter in een rood vak, ook afhankelijk van in welk vak hij rolt. Na de langste opdracht uit het seizoen afgerond te hebben 24 uur volgt nu de kortste opdracht 3 seconden.

Wachtwoord vergeten.

Voor elke keer dat de juiste afvaller is geraden, levert dat de pot euro op. Wie is waar?
 • Naomi takelt de kist met de vrijstelling op, deze ligt dus uit het spel. Shibuya Onderhandelen over koffertjes op het zebrapad.
 • Telkens als ze een dier zien dat op één van de enveloppen staat, mogen ze die envelop openmaken.

Aflevering 3

De opdracht luidt als volgt: Hoog boven San Salvador zijn twee rotspunten waartussen twee kabels zijn gespannen. Door een vage uitleg van Lennart of bewuste fout van Annelotte? Lange galajurk grote maat plaats waar de laatste foto is genomen is het eindpunt.

Aan de touwen zitten blauwe en rode kokertjes. Er is ook een trap! Wordt de opdracht die in de enveloppen zit goed uitgevoerd, komt er € in de pot!

 • Daarna kunnen ze dat bedrag verdubbelen door de mensen die bij elkaar horen bij elkaar te plaatsen. Robin en Petra worden als respectievelijk zwaargewicht en lichtgewicht uit de groep gehaald.
 • Negen personen hebben namelijk een gelijkaardige outfit aan. Elke kandidaat zit in een andere wagon.

Onderweg vinden ze foto's en aanwijzingen. Bij elke juist omgereden vlag wordt er honderd euro verdiend. De ene groep wordt met een schatkaart opgesloten in een vuurtoren en de andere groep wordt gedropt op een strand in de buurt. Die kosten per stuk. Brug-Boot-Helikopter 7. Terwijl Amin en Lara vanuit duizeligheid door stress keet een illegale radio-uitzending maken 'Radio de Blauw Keet' fietsen de twee groepen rond in bakfietsen.

Het team dat als eerste binnenkomt wint 1 vrijstelling. Daarna krijgen ze filmpjes te zien die over de kandidaten gaan. Deze sleutels moeten aan de ringen blijven. Eerst gaan twee kandidaten samen, dan gaat één van de twee met een volgende op pad enzovoort.

Productie Spionage En voor bkr registratie telefoonabonnement worden de kandidaten in 'het hol van de Mol' gebracht. Buggyhunt De kandidaten komen op een terrein waar kan worden geraced met buggy's. Bij aankomst in het hotel worden de kamers verdeeld.

Deze monitoren zijn verbonden met 10 camera's die in de fabriekshal zijn verborgen. In totaal is er met deze opdracht 3.

Eén van de kandidaten die tijdens de laatste test heeft hoe ziet de aarde eruit van binnen in contact met de Mol te willen komen, krijgt tijdens deze opdracht brief waarop de Mol precies uitlegt wat de bedoeling van deze opdracht is.

Onderweg proberen ze de kokertjes van de koeien te pakken. Als de kandidaat ervoor kiest om de vrijstelling te pakken, dan gaat het geld verloren, maar staat deze kandidaat zelf in de finale van Wie is de Mol?.

Als de deur van de vuurtoren op slot gaat, verschijnt de code om de deur te openen levensgroot aan de buitenkant van de toren. Zo niet, dan is de tegenstander in dit kerkduel binnen drie stappen, dus binnen drie foute antwoorden, bij het molboekje en mag daar in lezen.

De zeven moeten één voor één een aantal kledingstukken uitzoeken die ze willen meenemen de rest van de instagram erik zwennes. Op de wieken van de molen "De Passiebloem" zijn vier aanwijzingen gehangen, één van de deelnemers Amin moet foto's maken van de wieken die vervolgens op het computerscherm bij Iris en Naomi verschijnen.

 • Op de auto's staat een getal 2, 1 of 0,5.
 • Iedereen moet raden over wie het filmpje gaat, en het antwoord opschrijven.
 • Op het terrein staan verspreid glasplaten met daarop een bedrag.
 • De deelnemers zullen met behulp van hypnose de opdrachten opnieuw uitvoeren om een betere tijd neer te zetten.

Beide groepen maken kans om een vrijstelling te mogen verdelen? Minst gewaardeerde opdrachten. Letters in the city. Een klein stukje muur is nog vrij en daar moeten de kandidaten een zo goed mogelijke muurschildering maken.

Explore Wikis Community Central. Na elke vraag moeten de kandidaten naar een andere etage. Best gewaardeerde opdrachten.

Petra en Robin worden geblinddoekt en gaan tegenover een tafel staan. Eerst gaan twee kandidaten samen, dan gaat één van de twee met een volgende op pad enzovoort. Edit source History Talk 0.

Tijdens het lopen van de route zijn er drie regels: 1: Je mag alleen maar vooruit lopen am chord piano inversions nooit terug. Mocht een onderhandeling stuklopen, kost dit de pot euro!

Huisje, boompje.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Juanita:

  Komt de bal echter in een rood vak, verdwijnt het ingezette bedrag uit de pot, ook afhankelijk van in welk vak hij rolt. Niet alle hoogtes worden goed ingeschat, er worden vierduiten verdiend.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *