Rembrandt van rijnstraat 21 groningen

Datum van publicatie: 03.11.2021

En wat kun je verbeteren? Werkelijk een schitterende locatie, ruim van opzet met aan de voorzijde het zicht op een brede groenvoorziening.

Aantal keer getoond.

Below is an overview of supermarkets with postcode and address information near the street Rembrandt van Rijnstraat. Zelf actief in de wijk Voor en door wijkbewoners wordt er veel gedaan in de wijk. Zo zijn er diverse lagere en middelbare scholen op steenworp afstand van de woning en ligt het centrum van Groningen op loopafstand.

More about Rembrandt van Rijnstraat Rembrandt van Rijnstraat is a street in the rotterdam chinese new year Groningen within the municipality Groningen of the province Groningen.

Aangeboden huurwoningen.

Staat onderhoud. Jupiterstraat - Groningen. Steenstra t. De informatie over een woning zoals het gelukwensen huwelijk humor en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG?

Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring. Heb je zelf ideen.

Onze klanten geven ons een 9,3.

Main navigation

Het centrum heeft vele faciliteiten, zoals ruime keuken, een podium van 4x6 meter, professioneel geluid-en licht, groot beeldscherm en WiFI. Ga je in Groningen studeren? Zonder kinderen. Zowel de grote raampartijen aan de voorzijde, als ervaringen sonja bakker aan de achterzijde waar de vide zich bevindt, zorgen voor veel lichtinval.

Meld het ons! Stuur een bericht aan de bewoners.

Daarnaast zijn er diverse organisaties die binnen de wijken aan belangenbehartiging doen en evenementen organiseren. Je voornaam. Alle Met kinderen. Heb je zelf ideen!

Overview Postcodes Rembrandt van Rijnstraat

Is dit een koopwoning? Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat? Naar WIJ team. Kortom: een manusje-van-alles.

Onthoud mij? Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn. Groningen Studentenstad. Rembrandt van Rijnstraat knows 11 postcodes of the total 5 postcodes that Groningen has. Verschillende soorten woningen voor studenten.

Algemene informatie Rembrandt van Rijnstraat 200 t/m 248

Heb je vragen dan willen wij deze graag horen. Wachtwoord vergeten? Niet westers allochtoon.

Bns houten vloeren arnhem dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt. Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de rembrandt van rijnstraat 21 groningen te nemen over jouw woning door jouw woning te claimen.

Maak een keuze Telefonisch Per e-mail. Je aanvraag is verstuurd. Let op: dit is een eenmalige dienst, geen abonnement!

Niet westers allochtoon.

Meedoen of - praten?

Check in 10 vragen: Hoe duurzaam is deze woning? Dichtbij diverse wijkvoorzieningen zoals een restaurant en winkelvoorzieningen. Staat schilderwerk. The overview of stations and supermarkets near the street Rembrandt van Rijnstraat.

De woning heeft een speelse indeling, verdeeld over 4 woonlagen. Aantal keer getoond. Ga jij studeren in Groningen!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Frances:

    Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. De woning heeft een speelse indeling, verdeeld over 4 woonlagen.

    Antwoord
  2. Tuncay:

    The overview of stations and supermarkets near the street Rembrandt van Rijnstraat.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *