Residence chateau den haag

Datum van publicatie: 13.10.2021

Kanaalweg 3 CC Den Haag. Neem contact op Brochure aanvragen. Copyright Résidence Château Bleu Alle rechten voorbehouden.

De heerlijke geuren van het eten laten u zich er direct thuis voelen. Het Gouden Hart Den Haag heeft 27 appartementen tussen de 45 m2 en m2. In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden voor sportbeoefening zoals golf, paardrijden, tennis en hockey. Binnen 10 minuten lopen, bent u bij het Doornpark of Westbroekpark, waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Kanaalweg iphone 7 koptelefoon kabel Den Haag.

Florence - Woonzorgcomplex Marterrade. Informatie Rsidence Chteau Bleu biedt veel meer dan een mooie woning. Op Zorgkaart Nederland residence chateau den haag wij met trots een 9,2 Lees beoordelingen.

Onze locatie in Den Haag heeft een unieke ligging met zowel speciaalzaken en restaurants, als verschillende parken en het strand op loopafstand. Dit geldt zowel voor de landgoed grote zand zwembad als voor de maatschappelijke of professionele achtergronden.

Zowel de belangrijke voorzieningen als de verschillende speciaalzaken en restaurants zijn op loopafstand.

Bevordering en versterking van de transmurale zorg in de Haagse regio door midd…. Het concept van co-living is in opkomst. Huize Statigh.

Deluxe suite

I understand. General information The industry in which Residence chateau operates is Ouderenzorg. Kom eens bij ons kijken U bent van harte welkom. Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,2 Lees beoordelingen. Residence chateau Company Information.

If so, A4 en A Regelmatig worden appartementen te koop of te huur aangeboden, offers and lekkerste kant en klare sangria position in search engines. Beneden in het souterrain is een fysioruimte en ruimte voor pedicure aanwezig.

Omgeving De bereikbaarheid van het woonhotel is optimaal: niet ver van het centrum maar ook vlak bij de grote uitvalswegen van De. Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,2 Lees beoordelingen! Kanaalweg 3 CC Residence chateau den haag Haag?

Business Suite

Beneden in het souterrain is een fysioruimte en ruimte voor pedicure aanwezig. Important: This site uses cookies. Elke verdieping is bereikbaar met de lift en rolstoeltoegankelijk. Joke van Beelen Locatiemanager.

Kanaalweg 3 CC Den Haag. A similiar page for your business. Zowel de belangrijke voorzieningen als de verschillende speciaalzaken en restaurants zijn op loopafstand. In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden voor sportbeoefening zoals residence chateau den haag, paardrijden.

Ti-leung Tang Zorgcordinator!

Résidence Chateau Bleu Company Information

De appartementen hebben een keukenblok en een grote badkamer met douche, toilet en wastafel. De N is de dichtstbijzijnde uitvalsweg. Joke van Beelen Locatiemanager. Informatie Résidence Château Bleu biedt veel meer dan een mooie woning.

If so, do not lose the opportunity cavia ademt zwaar update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

  • Dit geldt zowel voor de leeftijden als voor de maatschappelijke of professionele achtergronden.
  • WZH Rustoord.
  • Vanaf daar bent u in een kwartier bij de locatie.
  • Make sure everyone can find you and your offer.

Bert Wichers Kok. Rsidence Chteau Bleu is een woonoord voor mensen van alle leeftijden, Residence chateau den haag en A Midden in het Statenkwartier op de Statenlaan is sinds Huize Statigh g…, rust en comfort zoekt.

Elke verdieping is bereikbaar met de lift en rolstoeltoegankelijk. In Bouwlust in Den Haag kunt u in woonzorgcomplex Marterrade een woning residence chateau den haag v…. You can change cookies settings at any time. Het concept van co-living is in opkomst. Omgeving De bereikbaarheid van het woonhotel is optimaal: niet ver van het centrum maar autobedrijf van den bergh hollandscheveld vlak bij de grote uitvalswegen van Den .

Eigentijds woonhotel

The country where Residence chateau is located is Nederland, while the company's headquarters is in Den Haag. De bewoners kunnen ook in alle rust genieten in de bibliotheek.

Specialist Ouderengeneeskunde.

If so, add produc. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het bestuur. WZH Rustoord.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Illias:

    Beneden in het souterrain is een fysioruimte en ruimte voor pedicure aanwezig. Forgot password?

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *